Thursday, November 4, 2010

ABOUT FANTASY LADIES BUNDLE

 
Fantasy Ladies Bundle menawarkan pakaian “bundle” wanita yang berkualiti dan murah dan juga mampu dibeli oleh semua tidak kira yang bekerja atau belajar. Fantasy Ladies Bundle menawarkan harga serendah RM20(tidak termasuk harga pos). Fantasy Ladies Bundle menjual blouse/kemeja wanita yang sesuai dipakai semasa bekerja, belajar dan untuk aktiviti santai. Fantasy Ladies Bundle sedar bahawa untuk mendapatkan harga blouse yang murah dan berkualiti adalah sukar terutama kepada pelajar. Lantas kami menyediakan “kedai” untuk anda.. Selain blouse, Fantasy Ladies Bundle juga menjual dress dan juga t-shirt wanita yang juga di bawah harga RM20(tidak termasuk harga pos).Untuk pengetahuan anda, pakaian-pakaian yang dijual sudah dicuci kami sebelum tiba ke tangan anda.So, masalah hygiene dan kotor takde ye kawan-kawan.Harap anda enjoy bershopping bersama FANTASY LADIES BUNDLE!!!









5 comments:

  1. semua baju2 dijual adalah baju bundle.bukan baju 1st hand.sebab tu saya akan cuci dulu sebelum dijual

    ReplyDelete
  2. kat mana kedai nie

    ReplyDelete
  3. kedai real takde.semua baju2 dijual secara online saja

    ReplyDelete
  4. saya duduk di taman peruna sg udang,kalau nak dtg survey pakaian ni mcm mana? rumah ke atau kedai?

    ReplyDelete